Disclaimer en Auteursrecht


Disclaimer

De informatie geplaatst op www.inspringinteriors.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Inspiring Interiors. Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo actueel, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze site. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. 

Inspiring Interiors kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.inspiringinteriors.nl. Het is mogelijk dat via deze internetsite toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Inspiring Interiors kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrecht

Inspiring Interiors behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van Inspiring Interiors verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen in de site van Inspiring Interiors mag zonder schriftelijke toestemming van Inspiring Interiors openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren mag met bronvermelding.