Over Inspiring Interiors

 

Interieur
Inspiring Interiors is door mij, Christel Matla, docent, interieurontwerper/stylist, in het leven geroepen om naast het lesgeven op het gebied van binnenhuisarchitectuur, ook als interieurontwerper actief te zijn.  


Ik ontwerp voor u een interieur waarin u zich thuis voelt. Na een interview - om een goed beeld te krijgen van uw wensen - wordt besproken wat ik voor u kan betekenen. Misschien is een interieur- of kleuradvies al voldoende om u in uw huidige interieur weer helemaal "thuis" te voelen. Een verlichtingsplan kan daarbij nog een goede aanvulling zijn. U kunt nog zo'n perfect ingericht huis hebben, zonder de juiste verlichting komt zelfs het mooiste interieur niet tot zijn recht! 


Het advies kan ook verder gaan. Misschien wilt u wel een volledig opnieuw ingerichte woning, winkel, horecagelegenheid, een 
https://www.instagram.com/christelmatla/opnieuw ingericht kantoorpand.....of...?
Gastlessen/workshops

Ik verzorg gastlessen en workshops op het gebied van interieurontwerp/kleur/styling/verlichting. Dit is mogelijk binnen regulier MBO/volwassenen onderwijs of als een gezellige activiteit als bedrijfsuitje, vrijgezellenavondje, vriendinnenmiddagje etc. 

 

Inspiring Interiors is actief op sociale media:

http://www.facebook.com/InspiringInteriorsbyChristel

http://twitter.com/ChristelMatla 

http://linkedin.com 

http://www.pinterest.com/christelmatla 

Inspiring Interiors is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55156932.


Inspiring Interiors is aangesloten bij BNS Crisp de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten.