Wat anderen vinden van Inspiring Interiors


Marjan van Iperen en Eric Schutjes

Zoetermeer

2017/08/06

Na 15 jaar waren onze woonkamer en keuken toe aan een opfrisbeurt. Wat doe je dan, dan ga je naar de bouwmarkt om kleurstalen. Bij thuiskomst blijken de kleurstalen die je hebt meegebracht toch niet de kleuren te zijn waar je warm van wordt. We kwamen tot de conclusie dat er professioneel advies nodig was. Op dat moment hebben we Christel ingeschakeld. Zij kwam bij ons thuis en heeft ons super geadviseerd. Christel gaat eerst met haar kleurenwaaier op haar gemak door de kamer en keuken om te kijken wat past. Daarna deed ze een aantal kleurvoorstellen. Wij hebben onze keus gemaakt en zijn de volgende dag aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend. Wat kan een kleine kleurverandering een groot resultaat hebben.

Ook heeft Christel ons nog een aantal tips gegeven hoe we onze woonkamer wat luchtiger kunnen inrichten. Zodra de verfklus achter de rug is, gaan we ook daarmee aan de gang.


Christel, chapeau voor het geleverde advies!
Wij zijn er erg blij mee.
 
groet
Marjan en Eric


D. Streefkerk, Hoofd ICU Alrijne Ziekenhuis Leiderdorp

Liet referentie achter op LinkedIn 

2016/02/20

Christel heeft onze familiekamer op een zeer kundige en professionele wijze ingericht. Zij heeft oog voor detail en speelt goed in op de wensen en mogelijkheden van de klant. Bij elk interieurvraagstuk zou ik haar van harte aanbevelen. 

Dick Streefkerk


John K. M. vd W.

Vlaardingen

2016/02/08

Christel heeft voor ons een interieurontwerp gemaakt, daarbij rekening houdend met de meubels die zouden blijven. Ze kwam met verfrissende inzichten/oplossingen voor een betere indeling van de woonkamer.

We zijn enthousiast over haar ontwerp en gaan binnenkort beginnen aan de uitvoering ervan. Christel was duidelijk in haar communicatie en afspraken.
John en Monique


Karin van Beelen

Praktijk voor Fysiotherapie

2015/08/03

Referentie achtergelaten op Marktplaats:

Ik heb Christel gevraagd voor een interieuradvies van mijn praktijk. Christel had al snel door dat ik erg gehecht was aan grijstinten, maar zij heeft mij in laten zien dat met wat andere kleuraccenten er een meer stijlvolle maar toch vitale uitstraling kan worden gecreëerd. Kortom ik ben erg blij met haar visie en advies en trek het ontwerp evt met wat andere steunkleuren ook door naar onze woonetage.


Christel: Heel erg bedankt voor je inzet en mooie ontwerp!


Fam. Beckers

2015/06/18

Hallo Christel,

We hebben een paar uurtjes gebrainstormd over mogelijke ideeën. De vraag die ik bij je had neergelegd was een indeling en een keuze van materialen voor een kleine toiletruimte.  Je doet leuke en innovatieve voorstellen en brengt ze op een enthousiaste manier.  
Daarnaast heb je een aantal tekeningen gemaakt over hoe de woonkamer een ruimtelijker effect kan krijgen door de deuropeningen anders te creëren. Kleine veranderingen kunnen grootse effecten geven. . 
Tot zover wil ik je bedanken. Ik heb in jou iemand gevonden die mijn interieurwensen kan vertalen. In de toekomst hoor je me vast en zeker weer.

Groeten, 
Fam. Beckers


Annet Mol en Rob Besseling, 

Referentie achtergelaten op LinkedIn op 8 april 2015: 

"Christel heeft op een vriendelijke en professionele manier ons geholpen onze weg te vinden in het woud van mogelijkheden om ons huis moderner en volgens onze eigen smaak in te richten. 
Het resultaat was niet alleen een zeer geslaagd inrichtingsadvies (met name kleurenafstemming), maar ook materialen en leuke bij ons passende meubels. Ook kwamen we er achter welke smaak, voorkeuren en behoeftes we hebben als het om de inrichting van onze flat gaat. Een geslaagde samenwerking waar wij dankbaar op terugkijken.


Fam. Blom

2014/09/26


 

Beste Christel,

hierbij wat foto's. Wij zijn nog steeds zeer tevreden over het resultaat. Nogmaals dank voor je advies!

Vriendelijke groet,

Huub en Loek


 

Familie Kes

2014/05/08


 

Hoi Christel,

hierbij onze referentie!

Wij waren al een tijdje aan het nadenken wat wij met onze woonkamer konden doen. Inspiring interiors (Christel) heeft ons op een fijne en prettige manier goed en vakkundig geholpen bij het maken van een interieurontwerp.

Door goed naar ons te luisteren, inventariseerde ze onze wensen; een woonkamer die rust uitstraalt, een eenheid is qua kleuren en in onze gewenste stijl/smaak en dat voor een prijs binnen ons budget. Daarna maakte zij voor ons een moodboard met sfeerimpressie waarop wij haar onze goedkeuring gaven. Hiermee bevestigden wij haar dat ze ons goed had begrepen, en voor ons was dit moodboard een houvast vanwege de getoonde kleuren, materialen en sfeerimpressie.

Christel heeft ons suggesties gedaan voor de materialen en de meubelopstelling, waarbij ze tips gaf en voor- en nadelen benoemde en ons dan liet kiezen. Stap voor stap loodste ze ons door dit traject, waarin we wikten en wogen over soort plafond, wand- en vloerbekleding, en hoe we de inrichting af konden stemmen op onze woonwensen. 

Tot slot maakte zij een ontwerptekening voor de woonkamer. Ze heeft ons ook adviezen gegeven hoe we de veranderklus kunnen aanpakken en alle daarvoor benodigde materialen staan beschreven in het eindresultaat. Nu moeten we een plan maken om alles te gaan doen. We zijn blij dat Christel ons kon helpen. 

Met vriendelijke groeten, 

Arnold en Acela Kes

 

Annelies 

2014/07/16

Hoi Christel,

Ik zou voor jou nog een referentie schrijven. Niet vergeten hoor, bij deze alsnog!

Mijn huis moest nodig een verandering ondergaan. Ik wilde iets wat niet iedereen heeft, niet zo standaard. Zelf kwam ik er niet uit.  Ik kon er geen handen en voeten aan geven.  Daarom werd het besluit genomen om een interieurontwerper in te schakelen. De visie van Christel op haar website sprak mij aan. "Mijn visie is dat ik werk vanuit het principe dat ieder interieur uniek moet zijn. Het moet passen bij de individuele smaak, lifestyle, wensen en ideeën van de bewoner/gebruiker van het gebouw." Daar was ik naar op zoek, iets unieks wat bij ons past. 
Het contact met Christel is heel prettig verlopen. Ze kan goed luisteren, onthoudt wat er gezegd is, kan uit het gesprek halen wat belangrijk is en dit ook vertalen in een plan wat helemaal bij je past. Dit is ook wat er bij ons gebeurd is. Het plan wat we nu hebben is helemaal naar onze zin. Maar wat we ook heel belangrijk vonden in de samenwerking, is dat Christel gedurende het proces ook afstemde met ons. Tussendoor maakten we de stappen mee, zodat  we meegroeiden met het nieuwe plan voor ons interieur. Ik vind de werkwijze van Christel heel kundig, professioneel, menselijk en uniek. Van de keus om met Christel in zee te gaan heb ik geen moment spijt gehad en kan iedereen aanraden dezelfde keus te maken.
 

Familie den B.

2014/05/10

Christel heeft voor onze benedenverdieping een ontwerp gemaakt voor de inrichting. De kracht van Christel, naast haar creatieve gave, is dat zij goed luistert naar de wensen van haar klanten en dit ook vertaalt in een prima ontwerp en advies. Wij zijn zeer content met de manier waarop zij invulling heeft gegeven aan het proces. Wij willen haar dan ook van harte aanbevelen!


Wendy Uijtewaal


2013/05/30

Aan Christel weer gevraagd of ze een kleur- en materiaaladvies wilde geven. Deze keer voor de gang beneden, de trap naar boven en de ouderslaapkamer. We willen van het granol af en een wat 'modernere' uitstraling. Natuurlijk wilde ze dit en ging met grote glimlach aan de slag. 
De uitwerking van het advies en bijbehorende collage vonden wij zeer geslaagd en wij hebben het plan in werking gezet. Erg leuk om te zien hoe enthousiast Christel er mee bezig was en nóg leuker hoe haar idee, tijdens de verbouwing die nu gaande is, tot leven komt!

Christel, we zijn zeer tevreden! Bedankt!

Met vriendelijke groeten,
WendyMarina en Joost

2013/04/08 

Hoi Christel,

Bij deze onze reactie op jouw komst hier.

Wij zijn enthousiast over de praktische tips die uit jouw advies komen. We vinden het fijn om te zien dat ook met eenvoudige wijzigingen ons interieur een hele make-over kan krijgen. Je helpt ons ook vooral om iets gedurfdere stappen te zetten met kleur in onze woonkamer.  Wat we fijn vinden is dat je meedenkt met elk budget, waardoor je ook met weinig geld de juiste keuzes kan maken.

Wij konden direct aan de slag met jouw tips, dat was erg leuk.

Bedankt,
Marina en JoostHelma

2012/11/24 

Voor onze kids een moodboard laten maken door Christel. Nadat ze de kinderen heeft geinterviewd heeft elk kind (2x jongen en een meisje) een mooi moodboard gekregen. Deze gaan we gebruiken als we hun kamers in ons nieuwe huis gaan inrichten. Blij mee!Fam. Collignon

2012/08/10 23:27:05

Studenten van Christel Matla hebben voor onze vorige woning een verkoopbrochure gemaakt waarin diverse ontwerpen opgenomen waren hoe de woning in andere stylen ingericht zou kunnen worden. Deze brochure gaf potentiële kopers een goed beeld van de mogelijkheden van onze woning. Niet lang nadat wij de brochure gingen gebruiken is onze woning verkocht! 

Recent kwam Christel in ons nieuwe huis kijken hoe wij er nu bij zitten. Zij heeft ons ditmaal voorzien van een advies om meer privacy te creëren op ons terras en zij had een oplossing waardoor wij de zoninval beter kunnen reguleren. De oplossingen die Christel aandroeg waren behalve creatief ook nog eens erg voordelig wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is. Wij zullen niet twijfelen Christel opnieuw te raadplegen als wij een interieuradvies nodig hebben!Familie Ensing 

2012/06/22 

Eindelijk, en met dank aan Christel, is het gelukt om in onze woonkamer licht in de duisternis te scheppen! 

Anderhalf jaar geleden zijn we verhuisd naar een woning met een woonkamer waar de voormalige garage is bij gevoegd. De woonkamer is daardoor heerlijk ruim en niet standaard rechthoekig, maar heeft een Z-vorm. Het is ons in al die tijd niet gelukt om de verlichting, juist in de hoeken, goed te krijgen. Vooral de zithoek was erg donker. We hebben geen interieur ontwerper ingeschakeld omdat we het idee hadden dat dit een dure aangelegenheid zou worden. Toen we via een wederzijdse kennis in contact kwamen met Christel bleek het tegendeel. Christel heeft ons bezocht en het is haar gelukt om tegen zeer acceptabele kosten een uitstekend advies te geven over waar we extra verlichting moesten aanbrengen en welke soort lampen/armaturen het meest geschikt zijn. Daarbij heeft ze erg goed naar onze wensen geluisterd en daar rekening mee gehouden. We zullen zeker niet aarzelen om Christel bij een volgend inrichtingsvraagstuk te vragen weer met ons mee te denken.Bedankt Christel voor je goede advies!Wendy Uijtewaal

2012/06/11 

Christel Matla heeft voor ons een kleuradvies gegeven voor onze woning in Barendrecht.

Eerst hadden wij een wat “flets” interieur in de woonkamer. Ik vertelde Christel dat ik wat meer kleur/sfeer op de muren wilde hebben en ook dat we nieuwe (donkere) meubels gingen aanschaffen (voorheen hadden we licht gekalkt eiken meubels).Kwa kleur kwam ik er niet echt uit.

Alleen al met naar mij te luisteren zei ze al: Parel en Oester uit de VT wonen collectie, ik denk dat je dat wel mooi vindt.

Ik heb bij flexa de kleurenstalen aangevraagd om zo te kijken of het wat was. En inderdaad! 

Ook heeft ze geadviseerd welke muur we welke kleur konden geven. Hoe de kleur werd met de lichtinval van buiten hebben we samen bekeken. En bij de openhaard; welk gedeelte licht en wat donker moest. Nu springt de openhaard er meer uit. De woonkamer is nu veel “warmer” dan voorheen. Bij het nieuwe dressoir kon ik geen spiegel uit dezelfde collectie bestellen. Toen zei Christel: waarom hou je de huidige spiegel niet en verf je die in het antraciet (dezelfde kleur als de voet van de openhaard). Zo vormt het een geheel.

Christel heeft goede ideeën en geeft leuke tips en adviezen. En daarbij ‘denkt’ ze vanuit de klant.

Wij genieten nog elke dag van onze gezellige/sfeervolle woonkamer! Bedankt!Anke van der Stel 

2012/06/03 

Christel Matla heeft voor mijn nieuwbouwwoning in de Schrijversbuurt in Leiden een volledig inrichtingsontwerp gemaakt in tweevoud! Een ontwerp met al mijn eigen meubelen en een ontwerp als visualisatie van mijn toekomstdroom. Het was een spannend proces, zeker voor mij, omdat ik altijd zelf mijn plannen verzin en ik graag meedenk in plannen voor mij! Daarin had ik aan Christel een goede gesprekspartner : met eindeloos geduld heeft ze naar mijn wensen geluisterd en die wensen ook gerealiseerd in haar voorstellen. Ze heeft voor mij bewezen, dat het "sparren" met een vakvrouw verrassend is en echt nieuwe ideeën oplevert. Christel durft gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Ze plaatst meubels in die ruimte,zodanig dat mijn "oude" meubels een nieuwe samenhang krijgen en beter tot hun recht komen.

Daarnaast heeft ze me geholpen bij mijn beslissing over de vloerbedekking. Ik wist, dat ik marmoleum wilde, maar twijfelde enorm over de kleur. Met stalen zijn we mijn nieuwe huis ingegaan. Op alle mogelijke plekken, met alle mogelijke lichtinval hebben we het effect van de verschillende kleuren (van heel licht tot zwart)bekeken. Christel is in staat om heel gericht voor- en nadelen van een kleur, in de ruimte en in samenspel met de ruimte, te beoordelen en te benoemen.

Ze overtuigt met kennis van zaken, komt met argumenten voor een bepaalde keuze, maar blijft gericht op het realiseren van de droom van de opdrachtgever. 

Mijn ervaring : Christel kan met je meedromen terwijl ze bezig is met de realisatie!