Workshops


Algemeen        

Tijdens de workshops van Inspiring Interiors doet u op een actieve manier kennis op over allerlei zaken die te maken hebben met binnenhuisarchitectuur. U kunt hierbij denken aan het ontdekken van uw eigen woonstijl, het leren indelen en inrichten van ruimtes in een woonhuis, het maken van een kleurenplan of verlichtingsplan, het stylen van een ruimte. 

Uitgangspunt
Het uitgangspunt van de workshops is kennisoverdracht maar wel op een doelgerichte, actieve, creatieve en gezellige manier. De workshops worden u aangeboden in een Lunchroom in Schiedam. Tijdens de workshop wordt iedereen voorzien van thee en lekkere zoetig- en hartigheden. 

Bijzondere wensen?
De workshops kunnen desgewenst ook op locatie verzorgd worden. Eveneens is het mogelijk om de inhoud van de workshop af te stemmen op de wensen van de deelnemers. Afhankelijk van deze wensen, de locatie en het aantal deelnemers wordt dan een tijdsduur, datum en prijs afgesproken.   

Eigen product/ontwerp
Na afloop van de workshop bent u kennis rijker en gaat u naar huis met een eigen product. Dit kan variëren van een (sfeer)collage, kleurenplan of verlichtingsplan tot aan een keukenontwerp of een ontwerp voor uw nieuwe badkamer.

Inhoud workshop "Ontdek je woonstijl"

Onder begeleiding van een interieurprofessional maakt u kennis met diverse soorten woonstijlen. U gaat op onderzoek uit naar de woonstijl die het beste bij u past. U ontdekt welke kleuren en materialen (raam, vloer en wandbekleding) bij die stijl worden toegepast. U maakt daarbij een sfeercollage die u mee naar huis neemt. Aan de hand van deze collage kunt u aan de slag met uw eigen interieur.

Tijdens de workshop is er uiteraard ook gelegenheid voor het stellen van vragen op het gebied van binnenhuisarchitectuur.

Prijs workshop
Voor deze workshop betaalt u - inclusief materialen en thee met lekkere zoetig- en hartigheden - 45,00 euro per persoon. 

Aantal deelnemers
Het minimaal aantal deelnemers aan de workshop bedraagt 4 personen. Bij een lager aantal aanmeldingen behoudt Inspiring Interiors zich het recht voor de workshop te annuleren of in overleg met de aanmelders een andere datum af te spreken.

Aanmelden voor de volgende workshop
Er is nog geen volgende workshop gepland. Wanneer u aan een workshop wilt deelnemen of u heeft nog vragen hierover, neemt u dan contact op met Inspiring Interiors. 

Graag tot ziens!